29-годишна жена от Тексас е осъдена на смърт за това, че през

...
29-годишна жена от Тексас е осъдена на смърт за това, че през
Коментари Харесай

Осъдиха на смърт 29-годишна заради нечувано зверство

29-годишна жена от Тексас е осъдена на смърт за това, че през октомври 2020 година е умъртвила бременна своя позната, с цел да извлече и открадне плода в утробата ѝ.

Според правосъдните документи присъдата на Тейлър Паркър е произнесена в сряда в Тексас след няколкоседмичен правосъден развой, почнал през септември.

В продължение на месеци Паркър е казвала на приятеля си и на роднините си, че е бременна. Тя е разгласила и снимков материал за това в обществените медии и си купила подправен силиконов стомах.

Всичко това е било неистина. Истината била, че е претърпяла хистеректомия и не може да има дете.

На 9 октомври 2020 година Паркър отишла в дома на Рейгън Симънс-Ханкок, 21-годишна позната в последните месеци на бременността си, и я намушкала с нож повече от 100 пъти.

След като разрязала стомаха ѝ, с цел да вземе плода ѝ, тя си тръгнала, оставяйки 3-годишната щерка на жертвата да спи в друга стая.

Скоро по-късно Паркър е задържана зад кормилото на автомобила си на към 9 благи (15 км) от мястото на убийството. Новороденото било в скута ѝ. Тя споделила на управляващите, че преди малко е родила. Бебето било прието в болница, само че не оживяло.

Паркър е съдена в дребния град Ню Бостън, източно от Далас.

Няколко седмици преди убийството Паркър е почнал да търси бременни дами в магазини и родилни отделения, съгласно показанията на полицията по време на процеса.

Малко преди събитията тя е гледала голям брой видеоклипове с раждания и цезарови разрези.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР